Емина Јаховић је у Црној Гори имала недавно један од наступа који је јако посебан за њу будући да је њен син Јаман изашао на бину и са њом поздравио публику.

Телевизијска екипа успела је да поприча са певачициним наследником који је веома узбуђен зато што је по први пут делио сцену са мајком.

Фото: АТА имагес

 

Он је најпре открио да му је јасно да је његова мајка врло популарна у Србији и Црној Гори.

- Да знам колико је моја мајка цењена у Србији и Црној Гори. Она такође много воли своје фанове и захвална им је на љубави којој јој пружају. већ сам био на концертима своје мајке као мали, али их се не сећам. Ово је први пут да сам са њом изашао на бину. Зато је ово вече за мене јако посебно - рекао је Јаман.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina)

Потом је открио која му се песма са мајчиног репертоара највише свиђа, али и да ли има планове за своју потенцијалну музичку каријеру.

- Највише ми се допада песма "слагаћу вас све". Нова је песма, али је просто савршено. Заправо имам планове за своју каријеру. Допада ми се посао Ђ, али занимљиво ми је и само продуцирање музике. Можда се промене планови, али за сада сам фокусиран на то - открио је Јаман.

Открио је и да ли би волео да постане певач, баш попут своје мајке.

- Никада нисам показао интересовање за тако нешто. Волим да креирам и стварам музику, а не да певам - рекао је Јаман.

Курир. рс

Emina Jahović je u Crnoj Gori imala nedavno jedan od nastupa koji je jako poseban za nju budući da je njen sin Jaman izašao na binu i sa njom pozdravio publiku. Voditelj Ivan Gajić zajedno sa ekipom Kurir televizije uspeo je da popriča sa pevačicinim naslednikom koji je veoma uzbuđen zato što je po prvi put delio scenu sa majkom. On je najpre otkrio da mu je jasno da je njegova majka vrlo popularna u Srbiji i Crnoj Gori. - Da znam koliko je moja majka cenjena u Srbiji i Crnoj Gori. Ona takođe mnogo voli svoje fanove i zahvalna im je na ljubavi kojoj joj pružaju. već sam bio na koncertima svoje majke kao mali, ali ih se ne sećam. Ovo je prvi put da sam sa njom izašao na binu. Zato je ovo veče za mene jako posebno - rekao je Jaman. Jaman Sandala, sin Emine Jahović FOTO: KURIR TELEVIZIJA Potom je otkrio koja mu se pesma sa majčinog repertoara najviše sviđa, ali i da li ima planove za svoju potencijalnu muzičku karijeru. - Najviše mi se dopada pesma "slagaću vas sve". Nova je pesma, ali je prosto savršeno. Zapravo imam planove za svoju karijeru. Dopada mi se posao DJ, ali zanimljivo mi je i samo produciranje muzike. Možda se promene planovi, ali za sada sam fokusiran na to - otkrio je Jaman. 02:19 SIN EMINE JAHOVIĆ EKSKLUZIVNO ZA KURIR TV: Imam planove za karijeru, dopada mi se posao di-džeja, ali SAM FOKURISAN SAMO NA JEDNO Otkrio je i da li bi voleo da postane pevač, baš poput svoje majke. - Nikada nisam pokazao interesovanje za tako nešto. volim da kreiram i stvaram muziku, a ne da pevam - rekao je Jaman.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".