Музика нашег данашњег госта деценијама доприноси атмосфери на различитим весељима и прославама, а његова духовитост и непосредност сваки јавни наступ обоје посебним шармом , због којег публика воли да га слуша и гледа.

Фото: АТА имагес

 

Иако су многе нумере и после већег временског размака доживљавале накнадну или додатну популарност, он не престаје вредно да ради на новим пројектима и да поштоваоце своје музике изнова изненађује. А овај пут посебно су се изненадиле и обрадовале све Милице, јер је то назив његове нове песме.

Драган Којић Кеба је гост емисије Пулс Србије и управо своју нову музику доноси у студио Пулса Србије...

Фото: АТА имагес

 

Песма је посвећена његовој баки Милици, а како је истакао то је песма посвећена свим Милицама које је за њега најлепше име.

- У мислима ми је била баба по мајци, када сам узео гитару да певам ту песму. Она је правила најбоље млечне производе у Лозници, кајмак, сир. Па кад извуче кинту па ми да... Тако је настала та песма и драго ми је да пуно порука добијам позитивних на друштвеним мрежама - каже Кеба.

Мотив песме и квалитет препознаће се ако уметник слаже према свом укусу а не како други очекују, истиче Кеба.

- Све је то музика, а драго ми је да права народна песма никада неће изаћи из тренда - рекао је Кеба, најавивши концерт у Лесковцу на роштиљијади и испричао анегдоту са једног догађаја:

- Ја иначе много волим лесковачку мућкалицу, а када има много хране ја не могу да једем, и то волим мућкалицу и више од пљескавице - рекао је Кеба и поздравио све у Александровцу и све Србе из тог дела Србије, па се осврнуо на забране одређеним уметницима да певају у региону.

- Сви ми имамо оно исто а то је време. Људи се разликују само по својој енергији, понашању и како живе у том времену, Мени је време најбољи судија, после зна се Кога, а ако моја каријера зависи од забране неког онда то и није нека каријера. Ништа ме то не погађа - рекао је Кеба.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".