На снимку који је прегледан више од седам милона пута тиктокерка је објаснила како супруг сваког месеца плаћа чистачицу не знајући да је то заправо она.

- Првог у месецу са банковног рачуна мог супруга долази 250 долара. То је за нашу чистачицу куће. Кућа се темељито чисти сваког првог у месецу - објаснила је у видеу на којем сама усисава кућу. 

- Тражила сам чистачицу пре много година, док сам била трудна и повраћала 10 пута на дан те се истовремено бринула о нашем једногодишњаку - испричала је.

Супруг јој је тада рекао како себи не могу да приуште чистачицу, али пре неколико месеци упитао ју је жели ли и даље чистачицу те су се договорили да ће износ бити 250 долара.

 

 

Бриана је одлучила новац да задржи за себе: - Оно што он не зна је да сам ја та која дубински чисти кућу сваког 1. у месецу. Управо сам ставила новац у џеп. Мислим да ћу тај новац искористити да пронађем себи нови, скуп хоби. Чини се да мом мужу то не смета.

У опису видеа упитала је има ли неко препоруку за скуп хоби, а људи су похрлили да коментаришу њену идеју. 

- Пошто је реч о темељном чишћењу, ваша 'чистачица' би требало да наплаћује барем 500 долара - нашалила се једна тиктокерка. 

Међутим, тек су ретки приметили како се Бриана на самом крају обратила свим женама које партнери злостављају те им поручила како је ово једна од идеја које им могу помоћи да скупе новац и оставе партнере. 

БОНУС ВИДЕО: