Na snimku koji je pregledan više od sedam milona puta tiktokerka je objasnila kako suprug svakog meseca plaća čistačicu ne znajući da je to zapravo ona.

- Prvog u mesecu sa bankovnog računa mog supruga dolazi 250 dolara. To je za našu čistačicu kuće. Kuća se temeljito čisti svakog prvog u mesecu - objasnila je u videu na kojem sama usisava kuću. 

- Tražila sam čistačicu pre mnogo godina, dok sam bila trudna i povraćala 10 puta na dan te se istovremeno brinula o našem jednogodišnjaku - ispričala je.

Suprug joj je tada rekao kako sebi ne mogu da priušte čistačicu, ali pre nekoliko meseci upitao ju je želi li i dalje čistačicu te su se dogovorili da će iznos biti 250 dolara.

 

 

Briana je odlučila novac da zadrži za sebe: - Ono što on ne zna je da sam ja ta koja dubinski čisti kuću svakog 1. u mesecu. Upravo sam stavila novac u džep. Mislim da ću taj novac iskoristiti da pronađem sebi novi, skup hobi. Čini se da mom mužu to ne smeta.

U opisu videa upitala je ima li neko preporuku za skup hobi, a ljudi su pohrlili da komentarišu njenu ideju. 

- Pošto je reč o temeljnom čišćenju, vaša 'čistačica' bi trebalo da naplaćuje barem 500 dolara - našalila se jedna tiktokerka. 

Međutim, tek su retki primetili kako se Briana na samom kraju obratila svim ženama koje partneri zlostavljaju te im poručila kako je ovo jedna od ideja koje im mogu pomoći da skupe novac i ostave partnere. 

BONUS VIDEO: