Ријалити учесници, Миљана Кулић и Ненад Мацановић Бебица раскинули су везу, након чега га је она јавно оптужила да је њеној породици дужан 10.000 евра.

Миљанина мајка, Марија Кулић је сада открила све о бившем зету и новцу који су му позајмили.

Како каже, Бебица се није вратио у породичну кући и да његов отац не жели да чује за њега.

Фото: АТА имагес

 

 

- Нико не може да зна истину бољу од мене и Ненада, али само кад би био искрен и рекао онако како јесте. Нема потребе, није са Миљаном, отишао је, трајала је веза докле је трајала, није хтео више да буде са њом, али није лепо да сада блати и прича неистине о нама. Не желим нити могу да га спречим - рекла нам је Марија на почетку, а онда проговорила о Бебици и његовом животу у њиховом породичном дому.

- Ненад је био код нас годину и осам месеци, био је у вези са Миљаном, био је и код нас код куће. Када сам ја остајала у ријалитију, он је долазио код Синише. За то време њему су стизале тужбе, често је одлазио у Београд на суђења, није хтео да прича о томе. Ја сам га питала о чему се ради, и због чега му стално стижу тужбе, желела сам да знам са ким живимо. Он је причао да га Мирела, бивша жена, тужи за алиментацију коју није плаћао. Ја сам њему рекла да је то логично, да је у обавези и да мора да плаћа алиментацију. Он тада није радио ништа, није имао сталан посао. Он вуче дуговања од раније, и од пре ријалитија. Говорила сам му да ће отићи у затвор због тога. Ја сам му говорила да мора да ради и да заради како би отплатио дуговање. Никада нисмо могли да га убедимо да оде да види децу. То је било само једном пред улазак у ријалити и то је све. После тога никада није отишао да их види. Он је стално причао да му жена не дозвољава, увек је нашао неки разлог на који се вадио због чега не може да види децу - рекла је Марија, а онда је проговорила о послу који је Бебица са њиховим новцем започео.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

- Ми смо хтели да отворимо фризерско-козметички салон, ја сам држала дракстор, то је много велики посао. Он је на то рекао да није добро да се отвори салон, да има пуно салона. Ја сам то хтела за нас и рекла му да он узме за себе да ради оно што уме и зна. Он је причао да му треба новац, да хоће да купи аутобус, да је то радио годинама. Рекао ми је да има пријатеља који продаје аутобус, да је регистрован, и да би могао да вози преко викенда преко, а радним данима у Србији. Тада ми је рекао да му треба 10.000 евра одмах, а 30.000 да одвози, да од сваке туре отплаћује човеку. Ја сам пристала на то, одмах му дала паре. Одвозио је једну туру, био је у Италији и вратио се и чекао да га зову за наредни викенд. Нико га није звао, никакве вожње није договарао. Седео је код нас код куће. Тада је рекао да ће да види те паре да врати. Он се већ тада договарао са мајком да се врати кући, и једног дана је рекао да има суђење у Београду, план је био да се врати у суботу - рекла је и додала:

- Када је отишао рекао је да су му се скупиле бројне алиментације, да мора да се врати у фирму породичну да ради. Тада је рекао да више не може да вози аутобус, да ће му родитељи отплатити дуговања. Питала сам га шта ћемо за новац, на шта ми је рекао да ће нам за три дана вратити. Тада сам тражила да направимо уговор код адвоката да је он нама дужан. Он је причао да ће нам вратити за три дана. Сада видим да је поново кренуо да вози аутобус, у Италији, то су те туре за Венецију, наставио је вози, а нама није вратио новац. Рекао је да не планира да нам врати паре, да он нама ништа не дугује. Њему нико није претио, он није заслужио претње, ово што ради вероватно ради због медијског простора како би ушао у ријалити. Са њим се нисмо чули, све сада иде преко суда. У понедељак подносим тужбу - рекла је Марија, па споменула и Ненадове родитеље.

- Његова мајка је позвала Миљану и рекла да се он кући није вратио, да је он оца преварио за много пара, да се он вратио у стан где су били станари. Отац не жели да се он врати кући, није се ни вратио у очеву фирму, све је слагао - закључила је Марија.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".