Том приликом бивша задругарка је полила водитељку Ану Радуловић соком и напустила емисију.

Мики ни овога пута није штедео речи, те је отворио душу и открио комплетно мишљење о њој и односу са Звезданом Славнићем.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Народ пита

 

- Добро вече, поздрав свима. Мики честитам ти на принови. Назвала сам јер је Мики доста реалан, међутим прошли пут није био довољно обавештен о дешавањима између Звездана и Ане. Мики, Звездан је на почетку Ану изврнуо са креветом чим је почела да прича лоше о њему, чак је и пљувао. Не треба Ана рећи да је он насилник кад смо ми то и у ријалитију видели - започела је гледатељка.

- То се слажем, али зашто напада Анђелу и прича о пропалим плановима. Шта му замерам он је њу преварио и требало је после да ћути. По мени добро је што се ово све десило у ријалитију и да се спасила. Можда се мало погубила јер је била конфузна у пар наврата. Чему торта, чему писмо, чему жал за свим кад је знала какав је. Како га се сад не плашиш после свега? Како јој напољу то ништа није сметало. Како је пустила децу да живи са тим човеком под истим кровом - рекао је Мики.

- Ја мислим да је праву ствар урадила тиме што је ушла. Насилници то никада не раде пред неким ја знам из свог живота - рекла је гледатељка.

- Зашто Ана не жели да одговара у емисији на питања која се њој не допадају? -питала је Ана.

И ја се питам - рекла је гледатељка.

фото: Принтскрин/Јутјуб/Народ пита

 

- Ја мислим да њој то ништа није сметало шта сад наводи. Мене би моја супруга оставила одмах да сам радио ствари које Звездан, мислим на криминал. Ана није примитивна, па је нелогично да није могла да се ослободи док је био на робији четири године. Она је имала планове са њим, а знала је какав је још жали и напада Анђелу што га је преотела - рекао је Мики и наставио:

- Ако вам се деси да вас муж или жена превари, ви приђите тој трећој особи и частите је јер вас је спасила. Керић је рекао да би волео да има девојку као Анђела, а она га је толико оплела само због тога да би се на крају смувала са 20 година старијим дечком. Држала је ниво и глумила Лејди Дијану да би се испоставило да је она све ово из Задруге 6. Ја сам у прошлој сезони са Метејом видео колики је манијак. Моралисала је свим живима, а на крају шта је урадила, растурила брак, отела туђег мужа. Она је једно велико разочарање, не због јавног се**а него због лажног представљања - завршио је Мики.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".