Наиме, Андрејић је током боравка у иностранству изнајмио скутер за вожњу по граду, а због секунде непажње, он је завршио сав крвав.

Инфлуенсер је објавио низ фотографија на Инстаграму и показао какве ране има после пада са скутера. Он је одрао кожу на куку, подлактици, лакту, као и на шакама, а овом фотографијом је јавност остала шокрана.

ФОТО: Принтскрин/Инстаграм/стyлеофандреw

 

- Ви не разумете како сам се ја покршио - написао је инфлуенсер.

Андреја Андрејић је 25-годишњи момак који је пажњу публике привукао првенствено едукативним и примамљивим видео клиповима у којима говори о занимљивостима из различитих области, али највише из медицине, што не чуди с обзиром на то да је прошлог септембра дипломирао на Медицинском факултету Универзитета у Београду и то као један од најбољих студената. Ипак, ни он није поштеђен ружних коментара на друштвеним мрежама, највише због свог специфичног стила и упечатљиве појаве.

- И даље сам велика мета мржње и хејт коментара, али сам ја у овај посао и читаву ту причу ушао доста зрео, доста формиран, али су друштвене мреже мене заиста и доста формирале. Међутим, неке основне ствари сам знао, имао сам самопоуздања, не желим тиме да оправдавам хејт који добијам, али никад ми није засметало у тој мери да ставим прст на чело или преиспитујем да ли желим да наставим овим да се бавим - каже Андреја Андрејић.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".