Певачица Едита Арадиновић неретко наглашава да поштује све људе без обзира на националност и вероисповест, те да људе дели искључиво на добре и лоше, али је, када је у питању њена лична верска припадност, интригирала јавност.

Едита је на самом почетку каријере, када је још увек била чланица музичке групе „Министарке“, изјавила да нема проблем са тим да се одрекне своје вере због љубави према тадашњем дечку који је православне вере.

Фото:АТА имагес

 

У једном интервјуу чак је рекла да би због њега прешла у православље.

- Свесна сам да ћу, кад буде дошло време да се удајем, морати да променим веру како бих се венчала у цркви. Неће ми то представљати никакав проблем. За мене постоји само један Бог, без обзира на то како се назива. Сматрам да нико нема право да ми замера на таквим одлукама. Да сам неког обрукала, не дај боже убила, украла или тако нешто урадила, онда нека ми суде. Овако нико нема права - изјавила је Едита 2016. године и подигла буру у јавности.

Њене речи биле су, очигледно, само хипотетичке, али је јавност ипак добро упамтила њену изјаву.

Фото:АТА имагес

 

Млада певачица се, међутим, након тога није оглашавала јаво о тој теми. Ипак, вере се због љубави није одрекла, а брак, ни пред матичарем ни пред Богом, није склопила до данас.

Она никада није јавно говорила о свом љубавном животу, те тако медији немају информације о детаљима певачицине везе са тадашњим момком, као ни потврду о новој љубави.

Говорећи за једну босанску телевизију, негирала је да је прешла у хришћанство.

- Апсолутно то нисам изјавила. Чак су погрешно написали име дечка. Могу само да кажем да поштујем свачију веру, као и своју, да поштујем сваког човека на овој планети. И то је то, нема никакве полемике - била је јасна она

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".