Naime, Andrejić je tokom boravka u inostranstvu iznajmio skuter za vožnju po gradu, a zbog sekunde nepažnje, on je završio sav krvav.

Influenser je objavio niz fotografija na Instagramu i pokazao kakve rane ima posle pada sa skutera. On je odrao kožu na kuku, podlaktici, laktu, kao i na šakama, a ovom fotografijom je javnost ostala šokrana.

FOTO: Printskrin/Instagram/styleofandrew

 

- Vi ne razumete kako sam se ja pokršio - napisao je influenser.

Andreja Andrejić je 25-godišnji momak koji je pažnju publike privukao prvenstveno edukativnim i primamljivim video klipovima u kojima govori o zanimljivostima iz različitih oblasti, ali najviše iz medicine, što ne čudi s obzirom na to da je prošlog septembra diplomirao na Medicinskom fakultetu Univerziteta u Beogradu i to kao jedan od najboljih studenata. Ipak, ni on nije pošteđen ružnih komentara na društvenim mrežama, najviše zbog svog specifičnog stila i upečatljive pojave.

- I dalje sam velika meta mržnje i hejt komentara, ali sam ja u ovaj posao i čitavu tu priču ušao dosta zreo, dosta formiran, ali su društvene mreže mene zaista i dosta formirale. Međutim, neke osnovne stvari sam znao, imao sam samopouzdanja, ne želim time da opravdavam hejt koji dobijam, ali nikad mi nije zasmetalo u toj meri da stavim prst na čelo ili preispitujem da li želim da nastavim ovim da se bavim - kaže Andreja Andrejić.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".