Често свраћа у околне радње, природна и без шминке, воли да поприча са женама из краја у коме је одрасла и увек је добро расположена, а и ћерке су, сви кажу, изузетно васпитане.

Фото: АТА имагес

 

Нема сумње да је лепа Ана користила васпитне методе које је понела из породичног дома. Највећу подршку увек је имала од мајке Бранке, за коју је изузетно везана.

„Нема силе која је јача од мајчине љубави. Мајка може све, мајка увек боље зна, мајка је спремна да живот да без размишљања, мајка је једна једина! Када је мајка насмејана, све је добро. Чувајте своје мајке и волите их јер оне од тога живе. Срећан ти рођендан, краљице! Волим те“, написала је певачица у емотивној поруци којом је у јулу госпођи Бранки честитала диван дан, уз заједничку фотографију и хаштаг „најбоља мама на свету“.

Са оцем Стеваном, који је радио на пијаци, Ана није имала тако близак однос. Она и њена сестра Маја са њим нису причале двадесет година, али су га, пре него што је умро, посетиле и све му опростиле. Тако су бар писали неки београдски листови. Извори боље упућени у ситуацију открили су да је Стеван „мирно отишао на онај свет, јер му је целог живота било битно само да реши односе са ћеркама“.

Ана је једном приликом објаснила шта је био камен спотицања.

- Када нас је напустио, нисам могла да схватим озбиљност мајчиног и његовог разлаза. Они су се судски развели 1999. године, у време бомбардовања. У почетку смо се виђали, па се то проредило. Када сам схватила да се са оцем увек виђам на своју иницијативу, решила сам да више не инсистирам на томе. Било ми је тешко, али... Годинама га нисам видела. Тешко ми је и сада, али ми је у самом почетку било много теже.

На питање да ли су се пред крај његовог живота заиста помирили није одговорила.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".