Према извештајима, глумац је недавно изгубио 11 килограма, а изгледао је "мршаво" током недавног појављивања на SeaChange догађају крајем јула. Тада је 86-годишњак виђен у сивом оделу и плавој кошуљи, с капом преко главе и паром великих тамних сунчаних наочара док је позирао с рукама на леђима. Према Радар Онлајну, његови пријатељи су све забринутији за њега. Један је пријатељ за поменуту публикацију рекао да је Морган још увек један од "највреднијих људи у Холивуду".

- Додуше, трпи невероватан бол. Боли га да хода, устане са столице, па чак и само помера руке. Углавном пати у тишини, али већину времена је у агонији - објаснио је извор.

Други извор је тврдио да је изгубио 11 килограма у последње две године, рекавши за Радар Онлајн да апетит има "тенденцију да нестане" услед бола. Здравље звезде доспело је на многе насловне странице последњих месеци, посебно јер је Фриман због инфекције био присиљен да откаже пут у Уједињено Краљевство поводом промоције "Special Ops: Lioness".

Фото: Профимедиа

 

Упркос свему, његов представник је инсистирао на томе да су тврдње тзв. "пријатеља" - "лажне".

Морган је проживео много тога у свом животу, укључујући готово смртоносну саобраћајну несрећу 2008. у којој му је парализована лева рука, а од тада носи компресиону рукавицу на левој руци како би осигурао да крв и даље тече у уд.

БОНУС ВИДЕО: