Михаило Миша Јанкетић и Свјетлана Кнежевић на вечну љубав заклели су се далеке 1972. године, а у складном браку који је трајао све док славни глумац није преминуо у мају 2019. године, добили су четворо деце. Марко и Милица су данас успешни млади глумци, а Ива је такође кренула уметничким стопама, али у области плеса, прецизније балета. Она је љубав према балету наследила од мајке, а када се први пут појавила на сцени све је освојила талентом и лепотом.

Син Радомир Јанкетић није део уметничког света, за који су везани сви у великој породици. Има 46 година и по занимању је, како пише на профилу на Фејсбуку, аутор дигиталног садржаја.

Иако се не експонира у јавности, на друштвеним мрежама је врло активан, живи у Томашеву у Црној Гори, заљубљен у моторе и аутомобиле, али и у бодибилдинг. То могу да потврде мишићи које радо показује на фотографијама.

Миша је, иначе, увек с поносом причао о њему, као и о осталој деци 

- Од нас шесторо у кући једино најстарији син није глумац, нити је то икада желео да буде јер има фантастично сигурно занимање, он је полицајац - рекао је једном.

Свјетлана, која проводи лето на Црногорском приморју, недавно је објавила фотографију са Радомиром, уз реч која довољно говори: "Мајкин".

БОНУС ВИДЕО: