Аутомобил је завршио испред полицијске станице, а глумица у Хитној помоћи због повреда на лицу. Тако је, отприлике, гласио извештај градских медија са лица места.

Фото: И. Маринковић

 

 

Марија није желела да коментарише немили догађај. Но, ствари су измакле контроли па је одлучила да се преко свог адвокатског тима након извесног времена обратила јавности, са речима између осталог "да је нешто што се десило између двоје људи добило потпуно другачији епилог у медијима", те је затражила разумевање од медија.

После развода од холивудског продуцента Џоела Лубина, Марија се вратила у Београд, где је наставила каријеру. Пронашла је и нову љубав - Владана Балабана, ИТ стручњака и члана Управног одбора „Савеза хокеја на леду Србије“. И он има брак иза себе. Како тврде упућени, веза је од старта била бурна.

Када је сазнао за инцидент, Маријин бивши муж позвао је глумицу и саопштио јој да долази у Београд како би у овој деликатној ситуацији био уз њу и сина. Иначе, Марија и Џоел су се развели у фебруару прошле године, али су остали у добром односу због сина.

Фото: Профимедиа

 

 

Како преносе медији, Џоел сматра да Марија ову ситуацију мора да реши сама, али и да превазиђе стрес који је доживела. Њој много значи што има Лубинову подршку, који чак планира да јој предложи да сви заједно на неко време оду у Америку.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".