Након скандала комшије су откриле како се Марија понаша у крају у ком живи. Они су открили да је Марија изузетно бахата и да мисли да због популарности ужива већа права од обичних грађана.

- Нисам знала за инцидент који је Марија имала с дечком, али знам за онај који је имала са мном пре око две недеље - започела је разговор радница апотеке коју је глумица недавно посетила.

Фото: Н.Фифић

 

- Једног поподнева Марија је ушла је у апотеку и тражила ми је „панклав“. Објаснила ми је да јој је дете болесно и да јој је због тога тај лек потребан. Ја сам је саслушала и љубазно јој објаснила да се та врста лека не може дати пацијентима сем уколико то лекар не препише. Тражила сам јој извештај лекара или рецепт како бих јој издала поменути антибиотик - објашњавала је фармацеуткиња.

- Када је чула да не могу да јој дам лек који жели, почела је да драми. Искрена да будем, тек тада сам је препознала, до тада нисам обратила пажњу и нисам регистровала да је то она. Разговарала је телефоном и викала, причала како нећемо да јој дамо лек, како је то срамотно. Када је завршила разговор, дрско ми је рекла да су јој сви чланови породице лекари и да због тога зна који лек треба да узме. Ја сам јој поново објаснила процедуру, и поновила да без извештаја лекара не смем да јој дам „панклав“, на шта је она била веома груба - присећала се љубазна радница.

- „Овога нема у Америци, ово је нечувено, мени су сви у породици лекари“, упорно је театрално понављала. То је трајало неколико минута, а када је схватила да је у нашим очима иста као и сви грађани, она је отишла. Био ми је то први сусрет с њом, али веома лош утисак је оставила, тако да се надам да је и последњи. Била је јако надмена, бахата и дрска - рекла је саговорница.

Фото: Милена Анђела

 

Ништа другачије мишљење о глумици није стекао ни један од њених комшија који тврди да се Марија ретко када удостоји да се јави суседима.

- Виђам је повремено, хода уздигнуте главе као да је из краљевске породице. Јако је надмена, једва некада кроз зубе каже добар дан. На ТВ-у је деловала природно и опуштено, у ствари је тотално другачија. Уопште није љубазна, чак напротив - рекао је разочарани комшија.

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".