Он је, поред увреда упућених глумици, све време псовао и називао је мученицом.

Маринковић је језивим излагањем о женама шокирао гледаоце, а сада се масовно шерује инсерт из емисије и негативно коментаришу то што је он рекао.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Противпожарним апаратом човеку сломила ауто... Паметна жена... Па како бих јој ј**** мат** у ус**! А не, не, то није насиље, то је једна увређена жена, мученица, која је узела противпожрни апарат, животиња, узела и сломила му ауто. Како бих јој ја ј**** матер, како бих им ја ј**** матер, тим дамама и тим мученицама! Стоп насиљу над мушкарцима! - рекао је Маца у емсији.

- Мајку вам ј****, не мафијајте, идите ручак направите, скувај супу, ради нешто, мајку ти ј****. "Јака, пала па устала", мајку ти ј**ем, направи супу, отиђи на пијац, п**** ти материна болесна. Мајку вам ј**** недој***** и погрешно ка****. Она је мученица?! Фуј! - испричао је водитељ.

 

 

На скандалозно понашање Маринковиће реаговала је већина корисника друштвених мрежа и наравно осудили овакав став глумца.

- "Мизогини кло**р", "Зашто прича тако о женама и шта би им он радио?!", "Мацо, срам те било", "Овакве људе скинути са програма и наставити са забавним емсијама", "Какви су ово ставови, за сваку осуду", "Не знам ко може ово да подржи", "Мацо, срами се" - неки су од коментара на друштвним мрежама.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".