Automobil je završio ispred policijske stanice, a glumica u Hitnoj pomoći zbog povreda na licu. Tako je, otprilike, glasio izveštaj gradskih medija sa lica mesta.

Foto: I. Marinković

 

 

Marija nije želela da komentariše nemili događaj. No, stvari su izmakle kontroli pa je odlučila da se preko svog advokatskog tima nakon izvesnog vremena obratila javnosti, sa rečima između ostalog "da je nešto što se desilo između dvoje ljudi dobilo potpuno drugačiji epilog u medijima", te je zatražila razumevanje od medija.

Posle razvoda od holivudskog producenta DŽoela Lubina, Marija se vratila u Beograd, gde je nastavila karijeru. Pronašla je i novu ljubav - Vladana Balabana, IT stručnjaka i člana Upravnog odbora „Saveza hokeja na ledu Srbije“. I on ima brak iza sebe. Kako tvrde upućeni, veza je od starta bila burna.

Kada je saznao za incident, Marijin bivši muž pozvao je glumicu i saopštio joj da dolazi u Beograd kako bi u ovoj delikatnoj situaciji bio uz nju i sina. Inače, Marija i DŽoel su se razveli u februaru prošle godine, ali su ostali u dobrom odnosu zbog sina.

Foto: Profimedia

 

 

Kako prenose mediji, DŽoel smatra da Marija ovu situaciju mora da reši sama, ali i da prevaziđe stres koji je doživela. NJoj mnogo znači što ima Lubinovu podršku, koji čak planira da joj predloži da svi zajedno na neko vreme odu u Ameriku.

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".