Астролог Душан Величковић, који тврди да је глумицин пријатељ, на скандалозан начин коментарише насиље које се догодило пре две вечери у центру Београда и како истиче "не види у томе ништа страшно".

Он је у јутарњем програму на Телевизији Пинк како се констатује, на сраман начин, оправдавао насиље које се догодило између глумице Марије Каран и њеног дечка Владана Балабана.

Фото: Јутјуб принтскрин/Novo jutro

 

 

- Марија Каран је моја другарица стара и она је Вага у подзнаку, има Марса на асцеденту па је она онако бунтовна и ратоборна. Она је направила тај скандал. Ушли су у то неко шамарање, тучи и наравно да је с пуним правом полупала човеку аутомобил, јер ипак је Марија Каран једна озбиљна српска уметница и глумица... Ако се девојка изнервира и звекне ти два шамара, па шта то је љубав, то се не враћа него се спусти лопта - шокирао је Величковић, а онда му је Јована Јеремић поставила питање:

- И шта би на крају са Маријом, ово што су се побили? - упитала је Јована Јеремић. 

- Није то ништа страшно, Маки је једна дивна жена - одговорио је Величковић.

- Чим је дошло до туче, тај није за њу. Ја да ти кажем - рекла је Јована.

- Није он ни за кога. Он је оставио жену и троје деце због Марије - рекао је Величковић.

 

 

До сукоба је, подсетимо, између Марије Каран и њеног дечка Владана Балабана дошло након што су изашли из ресторана у коме су заједно били, где је дошло до вербалне расправе, након чега ју је Балабан ошамарио. Глумица је затим, наводно, узела тегове и противпожарни апарат и њима разбила задње стакло на Балабановом "поршеу“.

Против Владана Балабана поднета је прекршајна пријава због напада, али ће, иста пријава бити поднета и против глумице, због тога што је наводно оштетила Балабанов аутомобил.

Према незваничниним информацијама, тужилаштво је синоћ евидентирало догађај. Ипак, према процени дежурног тужиоца Првог основног тужилаштва - макар на првом увиђају - није било основа за кривично гоњење учесника у инциденту. Ипак, поднете су две прекршајне: против Балабана, који је, како се сумња, ударио глумицу, и против Марије Каран, која је, према свему судећи, оштетила возило свог дечка.

Фото: Милена Анђела

 

 

- Нисам видела шта пише у медијима, нисам пратила. Ако вас занима шта се догодило, контактирајте моју ПР менаџерку, онда можете да сазнате детаље. Хвала - рекла је Марија за "Курир" и спустила слушалицу.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".