Како је музичку каријеру ставио на "стендбај" и уопште не снима, нити наступа, многи су се питали од чега популарни певач живи.

Према писању домаћих медија, Милан Станковић развио је бизнис са камионима у Чикагу, који му је тренутно главни извор прихода.

- Милан је отворио компанију за транспорт у Америци. Имао је само један камион кад је започео посао у Чикагу, а сада их има већ десетак. Фирма му лепо напредује, а и запослени су веома задовољни - причао је извор близак певачу за "Републику".

Фото: АТА имагес

 

- Возачи причају да им је Станковић нудио много више новца од осталих власника да би пристали да раде за њега. Он буквално из Београда води цео бизнис, од ког сада већ озбиљно зарађује. Направио је добар тим и с обзиром на то да су му и радници задовољни, нема разлога да му и посао не цвета - закључио је саговорник.

Подсетимо, како се наводило, Станковић је требало да крајем августа обуче мантију и постане искушеник у манастиру Подмаине у Црној Гори, али то се ипак неће догодити.

Монах овог манастира рекао је за Курир да мора још да се усавршава да би започео живот у манастиру.

Фото: П. Милошевић/В. Данилов

 

- Брат Милан није био у манастиру током овог лета, био је за време великог васкршњег поста. Иако је имао, а и даље има жељу да крене монашким путем, став игумана и братије је да је ипак још рано да званично буде придодат као искушеник, тј. нашем братству. Мора да прође још времена. Милан мора да научи да се још више усавршава у трпљењу и молитви. То је за његово духовно добро. Милан је ту одлуку прихватио као благослов, што и јесте. Најавио се оцу игуману да ће доћи сад за време госпојинског поста, да нам помогне у послушањима пред манастирску славу, која је 28. августа. У овом периоду имамо пуно посета и посла, тако да ће нам бити од помоћи - рекао је монах, који се доткао и Милановог боравка у манастиру.

- Миланова мајка, сестра Милена, код нас је била око месец дана, можда мало више. Братија јој је читала молитве, а јеромонах ју је помазивао и светим уљем. Са својим сином по телу сестра Милена је редовно присуствовала и богослужењима у цркви. Сила божја се у немоћи појављује, па је тако и њој боравак овде пријао, те је добила духовно и физичко окрепљење. Милану је то било јако важно да и мајку приведе Богу и цркви. Њему је чудо које је доживео овде отворило нове духовне хоризонте - завршава саговорник.

БОНУС ВИДЕО: