Тог периода се посебно сећа Оља Карлеуша која је недавно за Гранд говорила о свом првом појављивању на великој сцени Гранда..

-Ја сам свој албум са песмом Жене лавице издала деветог маја, и одмах у јуну сам имала 26 раднх дана. То је био невероватан одјек! Огроман маркетинг заиста, Гранд схоw и Гранд парада, ако се добро сећам емитовани су средом и петком, отприлике и довољно је било да се појавиш тамо две недеље заредом да те види цео регион. То је било толико планетарно, јако и моћно, па Гранд је као издавачка кућа био без премца, и то не само на нашем тржишту. Ма заиста је то било златно доба- истакла је Оља.

Фото: АТА имагес

 

 

На питање шта њој, са ове тачке гледишта највише недостаје, певачица је без размишљања одговорила:

-Фали ми да ТВ буде број један, да емисије буду број један. Сада на пример узмеш и снимиш неки кадар на Инстаграму од минут, а на ТВ-у нема пеглања за разлику од Инстаграма и других друштвених мрежа. Када дођеш на сцену на пар минута емитоваће се и отићиће у етар и оно најбоље и оно најгоре што значи или си пуковник или си покојник.

Оља Карлеуша од када је постала део јавног света веома је водила рачуна о свом имиџу, а не крије да је посебно страхопоштовање и одговорност имала када је у питању Саша Поповић.

Фото: АТА имагес

 

 

-Морате да имате у виду да сам имала само 21 годину када сам се појавила, а сада дупло. Али могу да кажем да је Саша једини човек од кога сам имала, па није то страх, али ајд да кажемо да сам се бојала његове реакције. Сећам се када сам дошла први пут да ми је рекао „Изгледаш топ, али немаш хит“ и тада сам отишла код Стеве Симеуновића који ми је урадио „Жене лавице“ и Сале када је чуо знао је да је то-то. Он има непогрешив њух, вратио ме је одмах на право место- присетила се Оља својевремено.

(Гранд)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".