Kako je muzičku karijeru stavio na "stendbaj" i uopšte ne snima, niti nastupa, mnogi su se pitali od čega popularni pevač živi.

Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

- Milan je otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je izvor blizak pevaču za "Republiku".

Foto: ATA images

 

- Vozači pričaju da im je Stanković nudio mnogo više novca od ostalih vlasnika da bi pristali da rade za njega. On bukvalno iz Beograda vodi ceo biznis, od kog sada već ozbiljno zarađuje. Napravio je dobar tim i s obzirom na to da su mu i radnici zadovoljni, nema razloga da mu i posao ne cveta - zaključio je sagovornik.

Podsetimo, kako se navodilo, Stanković je trebalo da krajem avgusta obuče mantiju i postane iskušenik u manastiru Podmaine u Crnoj Gori, ali to se ipak neće dogoditi.

Monah ovog manastira rekao je za Kurir da mora još da se usavršava da bi započeo život u manastiru.

Foto: P. Milošević/V. Danilov

 

- Brat Milan nije bio u manastiru tokom ovog leta, bio je za vreme velikog vaskršnjeg posta. Iako je imao, a i dalje ima želju da krene monaškim putem, stav igumana i bratije je da je ipak još rano da zvanično bude pridodat kao iskušenik, tj. našem bratstvu. Mora da prođe još vremena. Milan mora da nauči da se još više usavršava u trpljenju i molitvi. To je za njegovo duhovno dobro. Milan je tu odluku prihvatio kao blagoslov, što i jeste. Najavio se ocu igumanu da će doći sad za vreme gospojinskog posta, da nam pomogne u poslušanjima pred manastirsku slavu, koja je 28. avgusta. U ovom periodu imamo puno poseta i posla, tako da će nam biti od pomoći - rekao je monah, koji se dotkao i Milanovog boravka u manastiru.

- Milanova majka, sestra Milena, kod nas je bila oko mesec dana, možda malo više. Bratija joj je čitala molitve, a jeromonah ju je pomazivao i svetim uljem. Sa svojim sinom po telu sestra Milena je redovno prisustvovala i bogosluženjima u crkvi. Sila božja se u nemoći pojavljuje, pa je tako i njoj boravak ovde prijao, te je dobila duhovno i fizičko okrepljenje. Milanu je to bilo jako važno da i majku privede Bogu i crkvi. NJemu je čudo koje je doživeo ovde otvorilo nove duhovne horizonte - završava sagovornik.

BONUS VIDEO: