Како и сам говори, певач је проживео доста, иако још није стигао ни до пензије, а филм ће се састојати од прича са београдског асфалта и неће бити никаквих вулгарности.

Гавриловић је открио нове детаље, па поделио једну занимљиву ситуацију из свог живота, која је на њега оставила утисак и памти је и дан-данас:

- Остаје да се види каквог типа ће да буде филм о мом животу и већ неколико година постоји та идеја да се направи тај пројекат. Мени је искрено чудно да се сада то прави, јер ја нисам у пензији, већ сам што се каже у најбољим годинама. Иначе сам проживео до сада три живота, има ту свашта да се каже. Период деведесетих је свима интересантан, о томе можемо да снимамо месец дана шта се све догађало. Ми смо као естрадњаци имали прилику да седимо са опасним главама - рекао је Гавриловић, па наставио:

Фото: Милутин Лабудовић

 

- Свега сам се ту нагледао, а било је ситуација када ми је глава била у торби. Спасавао сам друга ком су млатили пиштољем испред фаце. Естрада и криминал имају неке нити заједничке. Биће ту свега у филму. Ја само данас увек истичем да су криминалци у то време били господа. Ово данас свако ко узме пиштољ у руке може да се сматра криминалцем. С тим се не слажем и никад нећу. Углавном, свакоме ће бити занимљиво да погледа филм јер неће бити никаквих вулгарности, само чисте приче са београдског асфалта - објаснио је Иван.

(Република)

БОНУС ВИДЕО: