Узбидљиво лето још мало ће заменити јесењи дани, а с њима долазе и нова астролошка дешавања.

Планете су овог пута спремиле специјална изненађења за 4 знака Зодијака.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Транзити су на вашој страни, што значи да ћете бити награђени за свој труд и рад. Током овог периода добићете признање које заслужујете за своја достигнућа, како у личном тако иу професионалном животу.

Познато је да су Лавови самоуверени и одлучни. Због своје природне харизме, можете мотивисати и инспирисати оне око себе који вас виде као лидера. Имаћете прилику да представите своје креативне идеје и визије. Ваша способност да дефинишете своје циљеве и радите на њима довешће до изванредних достигнућа, пише Атма.

Ваши сарадници и претпостављени ће приметити вашу посвећеност и похвале и наградити вас за ваш труд. Али Лавови неће само заблистати у својим професионалним животима; заблистаћете и у својим личним подухватима. Победићете над свим изазовима и остварићете своје амбиције.

Вага

Вага, ово ће бити време раста и задовољства. Бићете инспирисани да позитивно утичете на свет, а ваши несебични напори биће награђени многим приликама и подршком.

Ако задржите свој интегритет и останете верни својим уверењима, видећете да се ваши снови остварују пре пада. Открићете да ваша одлучност и саосећање према другима отварају врата новим могућностима. Ваша одлучност ће вам дати енергију која вам је потребна да савладате изазове који су пред вама и постигнете своје циљеве.

То је време промена и личног раста. Добра дела не само да доносе корист другима, већ и значајно побољшавају квалитет сопственог живота. Открићете своје таленте и научити нове вештине, од којих ће вас неке чак и изненадити.

Ово трансформативно време ће вас подстаћи да обратите пажњу на свој унутрашњи глас. Градећи самопоуздање, остварићете свој пуни потенцијал и све оно што вам је на уму.

Фото: Профимедиа

 

 

Стрелац

Стрелчеви који су вољни да пробају нове ствари и који су отвореног ума, несумњиво ће осетити узбудљив талас среће и радости током овог периода. Подстичемо вас да проширите своје хоризонте и истражите нове могућности током овог периода експанзије и личног раста.

Ову фазу ће обележити бројна узбудљива путовања која ће обогатити ваш живот на различите начине. Оптимизам и самопоуздање су две ваше највредније предности, а овај оптимистички став ће вам добро послужити у овом периоду, омогућавајући вам да превазиђете изазове и остварите своје снове.

Нећете се обесхрабрити без обзира на потешкоће са којима се суочавате и наћи ћете снаге да наставите даље без обзира на ситуацију. Ваша спремност да се укључите у нове активности и изађете из зоне удобности омогућиће вам приступ финансијском успеху.

Такође, морате наћи времена за одмор. Са толико нових искустава и ствари које треба урадити, лако је бити преоптерећен.

Риба

Рибе ће несумњиво проћи кроз фазу духовног просветљења током овог периода. Универзум фаворизује време интроспекције, исцељења и отпуштања терета прошлости, омогућавајући вам да направите места за нове почетке у својим животима.

Привући ћете позитивну енергију и испољити своје најдубље жеље. Овог месеца имаћете прилику да сазнате више о себи и залечите старе ране. Сада би било добро време да се позабавите својом духовношћу, било кроз јогу, медитацију или неки други облик духовне праксе.

Моћи ћете да се излечите од рањавања из прошлости и ослободите емоционалног пртљага ако наставите да то радите. Иако сте склони да будете изузетно пријемчиви према другима, чак и на рачун сопствених потреба с времена на време, сада ћете научити да постављате границе и бринете о себи.

Фото: Профимедиа

 

 

Ово ће вам омогућити да се боље фокусирате и останете у сопственој енергији, што ће вам заузврат помоћи да привучете позитивне енергије које ће вам помоћи да постигнете своје циљеве.

Моћи ћете да развијете своју интуицију и побољшате своју способност читања знакова које вам универзум шаље ако се концентришете на унутрашњи развој. Ово ће ојачати јасне одлуке и предузимање одговарајућих корака за постизање циљева и амбиција које сте себи поставили.

Будите стрпљиви. Пут до самооткривања и исцељења понекад може бити тежак, али ако имате веру у себе и волите себе, моћи ћете да савладате путовање и постанете јачи.

БОНУС ВИДЕО: