Астролози кажу да су мушкарци рођени у овим знацима најбољи брачни партнери. Можда вас листа изненади или се пак у потпуности уклопи са вашим искуством.

Рак

Мушкарци рођени у знаку Рака обично су врло брижни и заштитнички настројени према својим партнерима. Они су врло осетљиви и пажљиви па ће учинити све што је у њиховој моћи да се осећате сретно и сигурно.

Фото: Профимедиа

 

 

Лав

Мушкарци рођени у знаку Лава врло су одважни и самоуверени, што може бити врло привлачно. Они су такође врло лојални и великодушни према својим партнеркама, а често ће уложити пуно труда како би им удовољили.

Вага

Мушкарци рођени у знаку Ваге обично су врло романтични и сензуални. Они су такође врло уравнотежени и мирни, што може бити врло привлачно ако тражите некога ко ће вам пружити стабилност и подршку.

Фото: Профимедиа

 

 

Јарац

Мушкарци рођени у знаку Јарца су озбиљни и одговорни. Они су такође врло амбициозни и воле постављати циљеве за себе и своју породицу. Ако тражите некога тко ће вам пружити стабилност и сигурност, мушкарац рођен у знаку Јарца може бити добар избор.

Рибе

Мушкарци рођени у знаку Рибе обично су врло интуитивни и емпатични. Они су врло брижни и осетљиви према другима, а често ће радити све што могу како би својим партнерима пружили срећу и сигурност.

Ипак не заборавите да су то само уопштене карактеристике и да свака особа може имати јединствени карактер без обзира на хороскопски знак. Важно је пронаћи некога с ким се добро слажете и ко ће вам пружити подршку и љубав у животу, преноси Индеx.хр.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".