Uzbidljivo leto još malo će zameniti jesenji dani, a s njima dolaze i nova astrološka dešavanja.

Planete su ovog puta spremile specijalna iznenađenja za 4 znaka Zodijaka.

Foto: Profimedia

 

 

Lav

Tranziti su na vašoj strani, što znači da ćete biti nagrađeni za svoj trud i rad. Tokom ovog perioda dobićete priznanje koje zaslužujete za svoja dostignuća, kako u ličnom tako iu profesionalnom životu.

Poznato je da su Lavovi samouvereni i odlučni. Zbog svoje prirodne harizme, možete motivisati i inspirisati one oko sebe koji vas vide kao lidera. Imaćete priliku da predstavite svoje kreativne ideje i vizije. Vaša sposobnost da definišete svoje ciljeve i radite na njima dovešće do izvanrednih dostignuća, piše Atma.

Vaši saradnici i pretpostavljeni će primetiti vašu posvećenost i pohvale i nagraditi vas za vaš trud. Ali Lavovi neće samo zablistati u svojim profesionalnim životima; zablistaćete i u svojim ličnim poduhvatima. Pobedićete nad svim izazovima i ostvarićete svoje ambicije.

Vaga

Vaga, ovo će biti vreme rasta i zadovoljstva. Bićete inspirisani da pozitivno utičete na svet, a vaši nesebični napori biće nagrađeni mnogim prilikama i podrškom.

Ako zadržite svoj integritet i ostanete verni svojim uverenjima, videćete da se vaši snovi ostvaruju pre pada. Otkrićete da vaša odlučnost i saosećanje prema drugima otvaraju vrata novim mogućnostima. Vaša odlučnost će vam dati energiju koja vam je potrebna da savladate izazove koji su pred vama i postignete svoje ciljeve.

To je vreme promena i ličnog rasta. Dobra dela ne samo da donose korist drugima, već i značajno poboljšavaju kvalitet sopstvenog života. Otkrićete svoje talente i naučiti nove veštine, od kojih će vas neke čak i iznenaditi.

Ovo transformativno vreme će vas podstaći da obratite pažnju na svoj unutrašnji glas. Gradeći samopouzdanje, ostvarićete svoj puni potencijal i sve ono što vam je na umu.

Foto: Profimedia

 

 

Strelac

Strelčevi koji su voljni da probaju nove stvari i koji su otvorenog uma, nesumnjivo će osetiti uzbudljiv talas sreće i radosti tokom ovog perioda. Podstičemo vas da proširite svoje horizonte i istražite nove mogućnosti tokom ovog perioda ekspanzije i ličnog rasta.

Ovu fazu će obeležiti brojna uzbudljiva putovanja koja će obogatiti vaš život na različite načine. Optimizam i samopouzdanje su dve vaše najvrednije prednosti, a ovaj optimistički stav će vam dobro poslužiti u ovom periodu, omogućavajući vam da prevaziđete izazove i ostvarite svoje snove.

Nećete se obeshrabriti bez obzira na poteškoće sa kojima se suočavate i naći ćete snage da nastavite dalje bez obzira na situaciju. Vaša spremnost da se uključite u nove aktivnosti i izađete iz zone udobnosti omogućiće vam pristup finansijskom uspehu.

Takođe, morate naći vremena za odmor. Sa toliko novih iskustava i stvari koje treba uraditi, lako je biti preopterećen.

Riba

Ribe će nesumnjivo proći kroz fazu duhovnog prosvetljenja tokom ovog perioda. Univerzum favorizuje vreme introspekcije, isceljenja i otpuštanja tereta prošlosti, omogućavajući vam da napravite mesta za nove početke u svojim životima.

Privući ćete pozitivnu energiju i ispoljiti svoje najdublje želje. Ovog meseca imaćete priliku da saznate više o sebi i zalečite stare rane. Sada bi bilo dobro vreme da se pozabavite svojom duhovnošću, bilo kroz jogu, meditaciju ili neki drugi oblik duhovne prakse.

Moći ćete da se izlečite od ranjavanja iz prošlosti i oslobodite emocionalnog prtljaga ako nastavite da to radite. Iako ste skloni da budete izuzetno prijemčivi prema drugima, čak i na račun sopstvenih potreba s vremena na vreme, sada ćete naučiti da postavljate granice i brinete o sebi.

Foto: Profimedia

 

 

Ovo će vam omogućiti da se bolje fokusirate i ostanete u sopstvenoj energiji, što će vam zauzvrat pomoći da privučete pozitivne energije koje će vam pomoći da postignete svoje ciljeve.

Moći ćete da razvijete svoju intuiciju i poboljšate svoju sposobnost čitanja znakova koje vam univerzum šalje ako se koncentrišete na unutrašnji razvoj. Ovo će ojačati jasne odluke i preduzimanje odgovarajućih koraka za postizanje ciljeva i ambicija koje ste sebi postavili.

Budite strpljivi. Put do samootkrivanja i isceljenja ponekad može biti težak, ali ako imate veru u sebe i volite sebe, moći ćete da savladate putovanje i postanete jači.

BONUS VIDEO: