Можда делује блесаво, али положај ваше шаке може открити доста тога о вама.

Постоје три начина да се стисне песница, а у зависности од тога како ви то радите (али аутоматски, без размишљања) то некоме с ким разговарате може да открије неке ваше карактеристике.

 

 

Уколико вам песница изгледа као на слици под редним бројем А:

Имате тенденцију да помажете људима чак и онда кад вам то доноси неке непријатности. Стално сте у потрази за новим знањима, искуствима, изузетно енергични и помало нестрпљиви. Такве као ви називају авантуристима и неустрашивима, али у исто време, многима од вас неће пасти на памет колико је често и вама потребна заштита и помоћ.

Вама је од животне важности признање и прихватање, јер се често суочавате са људима које користе вашу доброту. Али, јака унутрашња срж ипак вам не дозвољава да ризикујете и одустанете од људи. Ви и даље настављате да чувате и штитите оне који користе вашу племенитост, једино што постајете мало опрезнији, преноси Студомат.ба.

Уколико вам песница изгледа као на слици под редним бројем Б:

Комуникативни сте, привлачите различите људе. Пријатељи воле вашу искреност и духовитост. Сигурни сте у себе, имате јако развијен осећај самопоштовања. Одличан сте вођа међу пријатељима, и добар лидер у послу. Међутим, у доношењу смелих одлука спречава вас страх од неуспеха, јер неуспех може да повреди ваше самољубље.

Често имате потребу за охрабрењем и похвалама. Па шта, није то тако лоше. Важно је да не престанете да верујете у себе, чак и ако вам не говоре колико сте добри. Сасвим је могуће да се, једноставно, налазите међу људима који су љубоморни на ваш успех.

Уколико вам песница изгледа као на слици под словом Ц:

Оштроумни сте и лепо се изражавате, али сте помало стидљиви, што вам онемогућава да у пуној мери испољите те особине. Зато вас многи сматрају ћутљивом и некомуникативном особом. Прецизни сте и педантни, и понекад захтијевате од себе превише, што доводи до непотребног неспокоја. Проницљиви сте, покушавате да не нарушавате своју унутрашњу хармонију. Људима поред вас је веома пријатно.

Понекад постајете неподношљиво тужни од мисли да не можете тек тако да градите односе, са лакоћом се адаптирати у нове колективе и бити душа компаније. Не примајте то к срцу, јер је довољно да постанете мало флексибилнији и дружељубивији, и људи, који су се плашили да вам приђу, одмах ће променити своје мишљење о вама.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".