Заснован је на основним принципима психологије, као и на јединственим карактеристикама појединаца. Овај тест вам такође може дати драгоцен увид у то како ваши одговори на питања могу утицати на ваше понашање у различитим ситуацијама.

Фото: Принтскрин/радиотипс.фр

 

 

Ако прво видите рибара

То би могло значити да сте неко ко тражи дубину и значење изван изгледа. Склони сте да гледате даље од спољашњег изгледа и заинтересовани сте за унутрашње квалитете људи.

Често сте радознали шта се крије иза личности и ситуација. Имате велики капацитет за емпатију и веома сте свесни суптилности других.

Знате како да цените њихову вредност без осуђивања и без предрасуда. Ваша склоност тражењу дубине и смисла може вас учинити веома емоционално богатом особом.

Ако видите рибу

Ако прво видите рибу, то би могло значити да сте неко ко је веома прилагодљив. У стању сте да се крец́ете кроз искушења и изазове са великом флексибилношц́у.

Ваш оптимизам је заразан, јер сте увек спремни да замислите најбољи могуц́и исход. Ваш отворени ум не познаје границе и ваша креативност зна како да нађе решења за све врсте проблема.

Ваша емпатична одвојеност је драгоцена предност јер омогуц́ава другима да виде ствари из другачије перспективе.

Ако видите жену

Ако прво видите жену, то може значити да поседујете емоционалну интелигенцију. То значи да су ваша емпатија и интуиција високо развијени, омогуц́авајуц́и другима да изразе своја осец́ања без осец́аја да су осуђени или изостављени.

Ваша способност да разумете друге је веома моц́на и често може помоц́и у решавању сукоба.

Ваш нагон да помогнете другима је веома јак, а ваша способност емпатије омогуц́ава другима да отворе своја срца да поделе своја лична искуства.

Ако видите очи

Ако прво видите очи, то може указивати на то да је ваша емпатија посебно изражена. То значи да не само да можете да читате изразе лица других људи, вец́ и да разумете шта се дешава иза њих.

Читање говора тела једна је од ваших предности, а ваша способност да видите даље од онога што је видљиво голим оком чини вас веома проницљивом особом.

Ваша интуиција је веома јака и може дозволити другима да отворе своја срца да поделе своје најдубље мисли.

(Крстарица)

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".