Уколико волите да сазнајете нешто ново о себи, онда сте на правом месту, јер смо данас за вас припремили један тест личности.

Цвеће је једна од најлепших ствари које природа доноси, а поред тога што је лепо и мирисно, сваки цвет има своје значење.

Одаберите најпривлачнији цвет и сазнајте која ваша особина највише прија људима.

1. Далија

Фото:Профимедиа

 

Уколико вас је привукао овај лепи наранџасти цвет, то значи да сте авантуриста, увек спремни на ризик и вапите за забавом и адреналином. Ви сте другачији, ентузијастични, а често и центар забаве. Такође сте креативни, волите учити нове ствари и имате талент за изражавање своје јединствене личности.

То што сте увек позитивни је особина која прија људима и због тога желе да су у вашем окружењу.

2. Хортензија

Фото:Профимедиа

 

Ако вас је привукла плава хортензија, то значи да сте мирна и сталожена особа која увек зна шта треба да каже. Саосећајни сте, веома водите рачуна о блиским људима, а они вас највише цене због ваше искрености.

3. Ружа

Фото:Профимедиа

 

Руже генерално представљају симбол љубави, романсе, лепоте. Ви сте баш као и овај цвет, с вама се мора пажљиво, јер знате да "убодете"; али када неко зна с вама, показаћете му колико сте пажљиви и емотивни. Ваши пријатељи и породица знају колико сте пожртвовани и да ништа не радите из користе, те вас због тога највише воле.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".