Новак и Јелена Ђоковић један су од најскладнијих славних парова на домаћој сцени, а на вечну љубав заклели су се 2014. године и поносни су родитељи двоје деце - сина Стефана и ћерке Таре.

Њихова љубав започела је када су били у раним двадесетим годинама, а Јелена је била Ђоковићева велика подршка на његовом путу до првог рекета света. Чини се да су њих двоје лудо заљубљени као и првог дана, а својевремено је на мрежама испливала и фотка из периода када су се још увек забављали.

Ипак, мало ко зна како је Новак запросио своју дугогодишњу изабраницу! Ноле је повео Јелену на вожњу балоном, а романтичан тренутак је на кратко прекинула мала драма.

- Изнајмио сам још један балон, који је требало да се дигне у тренутку када бисмо ми пролазили и отпустио би знак на којем би писало 'Хоћеш ли да се удаш за мене?' - рекао је Новак,

Проблем је био што се њихов балон "мало запалио":

- Викала сам имамо рупу у балону, а онда сам видела други балон на којем се појавила, како сам тада мислила, реклама. Помислила сам 'је л' он луд, шта ће ова реклама', а онда сам тек прочитала шта пише. Окренула сам се, а он је већ клечао с прстеном.

БОНУС ВИДЕО

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".