Манекенка и дизајнерка и српски репрезентативац решили су да у овом луксузном комплексу купе некретнину, пошто и ове године ту остају чак месец дана.

 


- Њима је Портонови рај на земљи, а иако су пропутовали пола света овде се осећају најпријатније и решили су да купе некретнину. Колико знам, већ се то приводи крају. Ствар је у томе што им се више исплати да купе стан, него да плаћају само за смештај и до 60.000 евра по летовању, јер она ту остаје и до месец дана - почиње причу саговорник.

- Знам да су гледали да то буде стан у згради у којој је Новак купио дуплекс, али не знам да ли су ту нашли нешто слободно и што њима одговара. Та локација је сјајна, на два минута је од пешчане плаже, има рецепцију, обезбеђење, теретану... Све што им је потребно за миран и лагодан боравак - објашњава извор.

Фото: АТА имагес

 

Како каже, цене некретнина у Портоновом се чувају у великој тајности, а и када би се нека информација раширила врло тешко би дошла до јавности јер су запослени условљени озбиљним уговорима.

- О томе овде не сме да се прича, али знате како то иде, информација увек процури и шушка се међу запосленима. Колико знам, око 2,5 милиона евра је стан који су Софија и Лука пикирали - закључио је саговорник.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".