Новак Ђоковић био је гост певачице Невене Божовић и њеног супруга пилота Николе Ивановића у њиховом угоститељском објекту у срцу Будве.

Певачица Невена Божовић угостила је са својом породицом тенисера Новака Ђоковића у једном популарном кафе ресторану на Јадрану, чији је власник њен супруг Никола Ивановић, по занимању пилот.

 


Осмех на Новаковом лицу каже да су Невена и Никола били изврсни домаћини, иако се то не доводи у питање будући да је Николин ресторан један од најпосећенијих и најпопуларнијих у Будви, где је иначе и власник хотела.

Будванин је Невену убедио да се из Београда пресели у Будву и тамо јој је обезбедио луксузан живот, где одгајају ћеркицу Анку. Код Невене често долазе мајка и сестра и управо су се и оне задесиле када је тенисер дошао.

- Новака обожава читава Невенина породица и било им је право задовољство угостити га - испричао је извор.

Фото: АТА имагес

 

Иначе, Новак Ђоковић је редован посетилац црногорског приморја, где му је база у Тивту. Читава његова породица обожава Бококоторски залив, али и Будву и Свети Стефан где се Новак оженио својом Јеленом и направио гала свадбу о којој је брујао свет.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".