За разлику од Новака, као и његовог оца Срђана, Стефан навија за Партизан и отац га је зато водио на евролигашке мечеве црно-белих и у Штарк арену и у Монте Карлу. А, ево шта о свему томе каже Новакова мајка, Дијана.

- Што каже Новак: "Ја навијам за Партизан осим када игра против Звезде." Ипак је то наш тим. И наравно да ће да навија за Партизан кад игра против неких других тимова, Реала или Барселоне или већ кога. А Стефан је сјајан, али стварно сјајан дечко. Гледам га како израста у једног паметног и много лепог дечака. Воли тенис пре свега, а сада је заволео и Партизан, не знам како. То му деда никако не може опростити. Воли Партизан. Почео је да навија за Партизан јер му се свиђа атмосфера. Стефан је много драг дечак, стварно - рекла је Дијана Ђоковић за "Спортал".

Стефан Ђоковић рођен је у октобру 2014. године, попут оца је велики заљубљеник у тенис, као и у спорт уопште.

Фото: Профимедиа

 

 

Његов отац је на почетку тениске каријере наступао за Партизан иако је навијао за Звезду и дан-данас сачувао је велико поштовање за црно-беле.

Уз оца, Стефан одраста гледајући оба тима, а наравно да навијачи оба клуба увек подржавају његовог оца, чија је величина изнад "вечитог" и свих других ривалстава у Србији.

(Спортал)

БОНУС ВИДЕО: