Novak i Jelena Đoković jedan su od najskladnijih slavnih parova na domaćoj sceni, a na večnu ljubav zakleli su se 2014. godine i ponosni su roditelji dvoje dece - sina Stefana i ćerke Tare.

NJihova ljubav započela je kada su bili u ranim dvadesetim godinama, a Jelena je bila Đokovićeva velika podrška na njegovom putu do prvog reketa sveta. Čini se da su njih dvoje ludo zaljubljeni kao i prvog dana, a svojevremeno je na mrežama isplivala i fotka iz perioda kada su se još uvek zabavljali.

Ipak, malo ko zna kako je Novak zaprosio svoju dugogodišnju izabranicu! Nole je poveo Jelenu na vožnju balonom, a romantičan trenutak je na kratko prekinula mala drama.

- Iznajmio sam još jedan balon, koji je trebalo da se digne u trenutku kada bismo mi prolazili i otpustio bi znak na kojem bi pisalo 'Hoćeš li da se udaš za mene?' - rekao je Novak,

Problem je bio što se njihov balon "malo zapalio":

- Vikala sam imamo rupu u balonu, a onda sam videla drugi balon na kojem se pojavila, kako sam tada mislila, reklama. Pomislila sam 'je l' on lud, šta će ova reklama', a onda sam tek pročitala šta piše. Okrenula sam se, a on je već klečao s prstenom.

BONUS VIDEO

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".