Наиме, она је на друштвеној мрежи објавила видео снимак уз поруку: "Волим те најбезусловније до краја овог живота, а у следећем ћемо се опет наћи".

Уз ову поруку, објавила је и њихов заједнички снимак.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Подсетимо, младић је након свађе са девојком пуцао себи у главу у њеном стану у београдском насељу Борча. Он је том приликом задобио тешке телесне повреде, а комшије су за Курир тада рекле да су сцене после пуцњаве биле страшне.

- Изашла сам из стана кад сам чула пуцањ, одмах сам знала да се нешто ужасно десило и да није дечија игра. Кад ми је комшије рекао који стан, одмах сам знала и ко је, само сам молила бога да она дивна девојка добро - рекла је тада комшиница.

Фото: Инстаграм принтскрин

 

Након што су се посвађали, младић је узео пиштољ и пуцао себи у главу.

- Кад сам изашла видела сам крв испред врана на секунд, јер нам није било дозвољено да приђемо, ваљда како су га износили. Јесте био проблематичан и галамио, чула сам га и тог дана, али то су деца. Нико овако не би требало да заврши - рекла је тада саговорница Курира.

СОС телефон за превенцију самоубиства

Национална СОС линија за превенцију самоубиства доступна је 24 сата дневно. Она је део пројекта Министарства здравља и Клинике за психијатријске болести "Др Лаза Лазаревић".

На располагању је тим едукованих професионалаца из домена менталног здравља, који пружањем подршке и помоћи, саветима и интервенцијом у кризним ситуацијама раде на превенцији самоубиства.

Они којима је неопходна помоћ могу да позову на број 0800/309-309, опција 1.

Према последњем пресеку Републичког завода за статистику, током 2020. године самоубиство је извршило 895 особа.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".