Naime, ona je na društvenoj mreži objavila video snimak uz poruku: "Volim te najbezuslovnije do kraja ovog života, a u sledećem ćemo se opet naći".

Uz ovu poruku, objavila je i njihov zajednički snimak.

Foto: Instagram printskrin

 

Podsetimo, mladić je nakon svađe sa devojkom pucao sebi u glavu u njenom stanu u beogradskom naselju Borča. On je tom prilikom zadobio teške telesne povrede, a komšije su za Kurir tada rekle da su scene posle pucnjave bile strašne.

- Izašla sam iz stana kad sam čula pucanj, odmah sam znala da se nešto užasno desilo i da nije dečija igra. Kad mi je komšije rekao koji stan, odmah sam znala i ko je, samo sam molila boga da ona divna devojka dobro - rekla je tada komšinica.

Foto: Instagram printskrin

 

Nakon što su se posvađali, mladić je uzeo pištolj i pucao sebi u glavu.

- Kad sam izašla videla sam krv ispred vrana na sekund, jer nam nije bilo dozvoljeno da priđemo, valjda kako su ga iznosili. Jeste bio problematičan i galamio, čula sam ga i tog dana, ali to su deca. Niko ovako ne bi trebalo da završi - rekla je tada sagovornica Kurira.

SOS telefon za prevenciju samoubistva

Nacionalna SOS linija za prevenciju samoubistva dostupna je 24 sata dnevno. Ona je deo projekta Ministarstva zdravlja i Klinike za psihijatrijske bolesti "Dr Laza Lazarević".

Na raspolaganju je tim edukovanih profesionalaca iz domena mentalnog zdravlja, koji pružanjem podrške i pomoći, savetima i intervencijom u kriznim situacijama rade na prevenciji samoubistva.

Oni kojima je neophodna pomoć mogu da pozovu na broj 0800/309-309, opcija 1.

Prema poslednjem preseku Republičkog zavoda za statistiku, tokom 2020. godine samoubistvo je izvršilo 895 osoba.

BONUS VIDEO:

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".