Њих су, тврде упућени, одале фотогафије на Инстаграму где је Ђина активна иако то њен отац не одобрава.

– Узму мобилни у руке и он их васпитава. Мобилни је главна ствар у смислу едукације. Ево, код мене седи у соби и не изађе по цео дан да види шта ми радимо. Схватам ја да старији људи и родитељи нису интересантни, то је било и код нас. Једва смо чекали да им видимо леђа. Међутим, има и других ствари, не можеш 24 сата бити на телефону, очи ће ти испасти. И онда та сликања и постављање на Инстаграм и тако даље. Ако је то главна преокупација, онда ја нисам паметан – објаснио је Харис разочаран што децу данас васпитавају друштвене мреже.

– Провокација има разних врста, не могу је спречити, могу да кажем нешто па да се посвађам са њом – признаје Харис, али за разлику од прелепе ћерке Ђине, син Кан слуша оца, па не воли да се експонира иако својим изгледом и те како привлачи пажњу.

Фото: Петар Милошевић

 

Ипак, наследници су били фер према родитељима, па нису прокоментарисали Харисову недавну изјаву са којом се и Мелина сложила:

– Спремни смо и за Трећи светски рат, што не бисмо били и за трећу бебу. С обзиром да сам прво дете добио у 52. години, сад могу и у стотој – рекао је Харис, преноси "Свет".

Породица Хариса Џиновића ускоро би могла да постане богатија за још једног члана уколико речи легендарног певача нису биле само шала.

БОНУС ВИДЕО: