У месту где је одрасла кажу да је увек била свесна своје лепоте.

- Нина је увек била грациозна и лепо васпитана, што је било довољно да је приметите још као дете. Била је популарна у школи, још у средњој је глумила, а касније је и ишла на такмичења са коњима. То је све изградило њено самопоуздање које јој је касније вероватно отварало врата у многим сверама, каже професорка која је комшиница Нини, али јој није предавала у школи.

Фото: Профимедиа

 

- Умела је лепо да носи ту своју лепоту, али је рано отишла у свет и нисмо је виђали.

Према речима мештана сада је виђају чешће јер снима серију "Попадија".

- Увек је насмејана и пристојно се јави. Није ми била симпатична када је водила "Твоје лице звучи познато", доста је грешила. Више сам готовио Килибарду у тој улози. Нина је задржала лепоту. Долази ту са ћеркицом, али супруга никада нисам видео. Познајем једну њену другарицу са којом се дружи и нико њега није упознао од тог друштва, лик је светска фаца и вероватно живи неки другачији живот. Она буде или овде код родитеља или у хотелу у Београду, зависи како јој лакше, каже Данијел.

.

Фото: Профимедиа

 

– Иако доде то је на кратко па не залази у радње. Васпитана је лепо и родитељи су је стално усмеравали на прави начин. Послали су је да студира у иностранство и мислим да је остварила њихове циљеве, а то се уклопило и са њеним. Било је ту талентованије деце од ње, али њу су просто усмерили добро. Отац јој је хирург и господин човек, а мајка била врло отмена - каже касирка која познаје Нину јер годинама ради у том крају.

У оближњим кафићима Нина је радо виђен гост.

- Симптично је када не може да се сети неке речи на српском па помеша са енглесим. Мислим да са ћерком прича на енглеском, мала је преслатка и сви је гњаве. Не салећу је за аутограм, мислим да није тип глумице која има фанове али је људи препознају наравно. Ипак, не прилазе јој као неким јавним личностима. Храни се здраво и углавном једе у једном оближњем хотелу где зна да имају оброке који се њој допадају - прича конобар.

Foto:Printskrin/Instagram/ninasenicar

 

Суседи кажу да је Нина у последње време често у Београду.

- Супруг, када је слободан, дође у Београд на неколико дана да види њу и ћеркицу. Лакше му је због аеродрома да буде у Београду, па су сви у хотелу. Овде га никада нисам видео, али вероватно је долазио да види њен родни град. Њихово венчање у Италији је било интимно и мислим да из Новог Сада скоро нико није ишао. Можда буде једно српско, да зет види како изгледа српска свадба - каже комшија.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".