Лил Теј је одбацила ове морбидне наводе о смрти, тврдећи да је њен Инстаграм налог "хакован".

- Желим да јасно ставим свима до знања да смо мој брат и ја и живи и безбедни, али ми је срце сломљено и тешко ми је пронађем праве речи које треба да кажем - рекла је она данас за ТМЗ, више од 24 сата након што се појавила вест о њеној наводној смрти.

- Била су ово веома трауматична 24 сата. Јуче сам цео дан била бомбардована бескрајним срцепарајућим и уплаканим телефинским позивима вољених особа, док сам покушавала да средим овај хаос - додала је.

Лил Теј није објаснила зашто јој је требало више од 24 сата да демантује монструозне лажи о својој смрти. Она је инсистирала да је њен налог "угрозила трећа страна" у сврху "ширења ужасних дезинформација и гласина о њој". Млада звезда је потврдила и да сада поново има приступ свом налогу.

Инфлуенсерка је у данашњем обраћању истакла и да је променила име које је добила на рођењу - Клер Хоуп, што је било и име које се користило у сада избрисаној, лажној објави о смрти, те да је сада њено званично име Теј Тиан. Она је одбацила очево, а узела је мајчино презиме.

Ова тинејџерка прославила се са свега 9 година и то захваљујући серији вулгарних спотова у реп стилу. Она је, такође, доспела на насловне стране још 2018. услед тврдњи да ју је њен отац Кристофер Хоуп злостављао, те да ју је њен брат искоришћавао.

БОНУС ВИДЕО:

МИЛЕ КИТИЋ О АМЕРИЧКОЈ ТУРНЕЈИ: Појачање ми је ћерка Елена

(Блиц жена)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".