Певач Марко Стојковић, познатији као МЦ Стојан огласио се на свом профилу на Инстаграму и открио да је доживео незгоду, када је на снимању спота пао са мотора и сломио кључну кост.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

Наиме, певач је објавио снимак са завојима око рамена, а може се приметити да му је предео око рамена и груди прилично помодрео.

- Ја сам на снимању новог спота пао са мотора и сломио кључну кост, да ли је вредело видећемо - написао је МЦ Стојан, а верује се да је хитном реакцијом лекара повреда брзо санирана и да је све доведено под контролу.

Подсетимо, МЦ Стојан освојио је глумицу Ољу Левић, која откако се појавила на јавној сцени крије љубавни живот. Она је истицала да јој је посао на првом месту и да нема времена за емотивни живот, али је сада ипак упловила у емотивну везу.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

Како се наводи, МЦ Стојан и Оља већ неко време уживају у романси.

- Њих двоје имају лепу причу, али не желе да се експонирају и воде рачуна да не упадају у очи. Заљубљени су до ушију и већ се спремају за летовање. Блиски пријатељи знају да су у вези и подржавају их. Ја сам их јуче видео заједно у граду. Марко је баш одлепио за њом, а ни она није имуна. Слатки су заједно, надамо се да ће да потраје - каже Ољин пријатељ и додаје да су недавно заједно прославили њен рођендан, а преноси "Курир".

БОНУС ВИДЕО: