Pevač Marko Stojković, poznatiji kao MC Stojan oglasio se na svom profilu na Instagramu i otkrio da je doživeo nezgodu, kada je na snimanju spota pao sa motora i slomio ključnu kost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

Naime, pevač je objavio snimak sa zavojima oko ramena, a može se primetiti da mu je predeo oko ramena i grudi prilično pomodreo.

- Ja sam na snimanju novog spota pao sa motora i slomio ključnu kost, da li je vredelo videćemo - napisao je MC Stojan, a veruje se da je hitnom reakcijom lekara povreda brzo sanirana i da je sve dovedeno pod kontrolu.

Podsetimo, MC Stojan osvojio je glumicu Olju Lević, koja otkako se pojavila na javnoj sceni krije ljubavni život. Ona je isticala da joj je posao na prvom mestu i da nema vremena za emotivni život, ali je sada ipak uplovila u emotivnu vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MC STOJAN (@mc_stojan)

 

Kako se navodi, MC Stojan i Olja već neko vreme uživaju u romansi.

- NJih dvoje imaju lepu priču, ali ne žele da se eksponiraju i vode računa da ne upadaju u oči. Zaljubljeni su do ušiju i već se spremaju za letovanje. Bliski prijatelji znaju da su u vezi i podržavaju ih. Ja sam ih juče video zajedno u gradu. Marko je baš odlepio za njom, a ni ona nije imuna. Slatki su zajedno, nadamo se da će da potraje - kaže Oljin prijatelj i dodaje da su nedavno zajedno proslavili njen rođendan, a prenosi "Kurir".

BONUS VIDEO: