Бивши задругари Филип Цар и Дејан Драгојевић настављају са јавним прозивкама и провокацијама, а у све су уплели и своје изабранице.

Фото: АТА имагес

 

- Нисам га хтео да га увредим ниједном, као ни његову девојку која ми је лајковала фотографије, писала поруке и распитивала се за мене. Хоће ли бити жртва када га и она шутне? Више се бави бившима и њиховим момцима него њом. Па кад опет добије педалу хоће ли бити јадан? Запитај се шта си говорио за рођену мајку и за рођеног брата и оца. Добро знаш да кад би твоје бивше о теби причале ко си заправо, али неће. Мени немој да глуми духовог и верног човека јер знам ко си - написао је Филип Цар између осталог.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/filip_car_capo_ck/dejan_dragojevic_official

 

Иначе, Драгојевић посебно реагује на помен његове девојке, па је одмах одговорио Цару путем свог Инстаграм профила, где је објавио снимак, али и фотографију голог Филипа из Задруге, ког је упоредио са малим булдогом:

Фото: Принтскрин/Инстаграм/filip_car_capo_ck/dejan_dragojevic_official

 

- Хаха, ја сам познат по томе, не знам како људи то не капирају. Рекао сам "Буде ли се о Јовани изнело нешто, ја ћу то, то и то", поента је била да то неко други уради, ја ништа нисам изнео, ја сам рекао само оно што су други износили. Ја сам био са највећим олошима, а Јована је најдивније створење, које волим највише на свету и долази из најдивније породице - говорио је Дејан.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".