Иван Маринковић ускоро се жени са Јеленом Илић коју је заволео у ријалитију. Што се тиче пак бивших жена, не крије да му је Гоца Тржан била велика љубав, али и да Миљану Кулић с којом има сина никада није волео.

Фото: ТВ Пинк принтскрин

 

- То што сам имао са Миљаном не могу да назовем везом, јер никад нисам био заљубљен у Миљану. Оно што смо ми имали је чист секс, са моје стране. Била је занимљива и могу да кажем да сам је искористио. Видео сам да могу да је имам. Као и сваки мушкарац, имао сам потребу за сексом, она је била заљубљена у мене и ето, десило се то дете на крају. Дете нисам хтео, оно се омакло. Нисам очекивао, мислио сам да неће из првог пута, али сам очигледно врло плодан. Ја сам рекао да ме Миљана не занима као жена, никада ме није ни занимала, па чак ни после сазнања да је трудна. Драго ми је да је нашла неког напољу, самим тим знам да ће мене оставити на миру. Не знам шта ме чека кад изађем напоље, ја сам за најнормалнују ситуацију... Да учествујем у одрастању детета, али да буде са њом. Познајући Миљану, знам да је то немогућа мисија. Зато и кажем да не знам шта ће ме сачекати напољу - рекао је Иван, па се сетио љубави са Гоцом.

- Упознавање са Гоцом је било јако специфично. Продавао сам гардеробу коју сам донео код једне моје другарице у салон, а ту се задесила и Гоца Тржан. Она је пазарила доста ствари и после тога се нисмо виђали, док нам се путеви опет нису спојили. Знали су сви да ја волим њене песме. Седела је у једном локалном кафићу близу моје зграде, па су ме другари одмах позвали да дођем. Седели смо сто до стола и у једном тренутку, моја другарица, онако преко мене цимне Гоцу и пита је да се упозна са мном. Мене блам појео, али да извучем ситуацију, ја као кроз смех: Па ми се знамо, ја сам ти продао неке крпице у том салону. Она се наравно сетила и ту смо причали још неких сат времена сигурно. Сутрадан ме зове другарица из салона и каже: Нећеш веровати, дошла Гоца код мене на нокте и тражи твој број. Ми се никад нисмо чули, само смо се дописивали, па сам мислио да ме неко фура, али сам се дописивао. То је трајало два дана без престанка, док нисмо решили да се видимо. Дошла је по мене колима и све док није стао ауто испред мене, ја нисам веровао да се дописујем са Гоцом и да је водим у биоскоп. Након три дана, већ сам полако почео да пребацујем ствари код ње и тако је све почело. Онда се десила Лена, венчање, па све остало. Развод се десио јако брзо - испричао је Маринковић пре неколико година.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".