Ријалити учесник и бивши робијаш, Кристијан Голубовић, причао је о свом пријатељу Милораду Улемеку Легији и дотакао се тренутка када се предао полицији и добровољно отишао у затвор.

Голубовић тврди да су разлози Улемекове предаје били породични проблеми, али не жели да прецизира шта се тачно десило док му Легија "не да зелено светло" да то уради.

- Имао сам ауторитет над Легијом док није постао Легија. Увек смо били као браћа. Ја сам био с њим сат и по времена пре него што се предао. Седели смо и причали. Писали смо поезију његовој деци. Писао је песме деци и нећу да кажем зашто се предао док ми не да зелено светло. Породична ствар је у питању. Смучило му се све у приватном животу, мучило га је све и свашта, па се предао - испричао је Кристијан за "Републику" и додао:

Фото: АТА имагес

 

 

- Он није био ничији човек, тотално за себе. Човек с милион евра у џепу није хтео да купи једне нормалне патике да носи. Није га то занимало. Носио је кожну јакну, лила тренерку и ципеле. Ја кажем: "Не иде ти то тако", он каже: "Мутави, ајде не једи г..." Имао је своје рутине у трчању, с тренингом, отац војник, мајка побожна, био је опседнут тиме да постане падобранац, који је хтео да скочи 1.000 пута из авиона - описује Голубовић и наставља:

Фото: Архива Новости

 

 

- То је био Легија. Није се дрогирао, као што се прича. Имао је два пута, и срећа је што дише на доживотној. Има времена да се покаје за све што је урадио или не. Да сумира цео свој живот, али опет дише. Драго ми је јер ми је друг. Он је мој сапутник био кроз многе незгоде. Тежина његових дела, то ће платити пред Богом. Ја сам их платио. Кад сам му рекао да ћемо јести паштету у Централном затвору, он је рекао: "Ти можда, али ја сигурно не." Кад сам отишао по ручак и скочио на решетке, а он лежи на кревету и каже: "Е, мутави, био си у праву, и ја једем исту ту паштету, сад смо овде на истом."

(Република)

БОНУС ВИДЕО: