Легија и Маја Луковић упознали су се у Ердуту 1992. године, а венчали су се две године касније. Кумови су им били Жељко Ражнатовић Аркан и пријатељица.

Фото: Александар Стојановић

 

- Милорада сам упознала у Ердуту 1992. године, када сам као новинар канадске телевизије дошла да извештавам о догађајима у Југославији. Љубав између нас је напросто букнула. Било је то љубавно лудило, сви су знали колико се Милорад и ја волимо. Венчали смо се 1994. Кумови су били моја пријатељица Сандра и Жељко Ражнатовић Аркан - изјавила је Маја Луковић 2004. године.

Необично је да да је Улемек по венчању одмах узео Мајино презиме Луковић, које је вратио после развода са њом.

У седмом месецу трудноће, Легија јој је рекао да оде у Канаду, па је тако ћерку родила у Торонту, 1988. године:

- Кад је Николија рођена, крајем 1998, звао ме је по пет пута дневно и говорио: "Љубави, љубави, како сте ми?". Међутим, две недеље после ћеркиног рођења поручио ми је да не жели више да има породицу. Жао ми је што је добар човек Милорад Луковић постао лош човек Милорад Луковић. Таквог, доброг Милорада ја ћу увек волети, али тог Легију уопште не познајем -  рекла је у једном интервјуу Маја. Међутим, оно што је необично јесте да је Улемек по венчању одмах узео Мајино презиме Луковић, које је вратио после развода са њом.

Фото: Архива Новости

 

Медији су писали да Маја Луковић у Торонту има развијен породични бизнис. Откако се не бави новинарством, посветила се тржишту некретнина и у Канади има отворену агенцију.

(Мондо)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".