Кошаркашица Ана Дабовић и ватерполиста Илија Мустур заједно су већ две године, а сада су решили да своју љубав крунишу браком.

Познати спортиста изненадио је пратиоце на Инстаграму поделивши низ фотографија које су настале када је запросио лепу Новљанку, и то на величанствен начин: на обали мора, током саласка сунца, клекнувши на једно колено, с прелепим прстеном у руци. Ана је била видно изненађена и емотивна и, наравно, рекла "да".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

Пар, иначе, не дели превише о својој интими, а једном приликом су испричали колико су срећни што су пронашли једно друго.

— Привукло ме је највише то што, када смо се видели први пут, требало је само да ми да карту за његову утакмицу, а остали смо три сата заједно. Можда бисмо и дуже да није морао да иде на тренинг (смех). Било ми је забавно, а имали смо много заједничких тема, што је и нормално јер смо одрасли у истом граду — рекла је Ана пре две године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

Илија и Ана имају много тога заједничког: обоје су из Херцег Новог, обоје су професионални спортисти и деле љубав према музици, храни и моду.

Њихова љубав посебно је процветала од почетка пандемије вируса корона, када су провели још више времена заједно.

— Олакшавајућа околност је што смо обоје спортисти. Могу рећи да сам схватила да је он права особа за мене, мада је можда прерано да то кажем. Волим да кажем да он има решење за све — признала је она једном приликом.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

Како је Ана својевремено рекла, ситнице их спајају.

— Највише нас је спојило јесте да уживамо у малим стварима, у свему свакодневно, позитивни смо јако. Ето, кажу да смо прави позитиван пар, лепо је то чути — истакла је.


 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".