Један од најбољих акционих хероја повукао се из света филма, а дијагностикована му је афазија, па деменција. Његова бивша партнерка, Марија Браво, открила је детаље о његовом здравственом стању.

Славном глумцу, Брусу Вилису прво је дијагностикована афазија, болест губитка моћи говора, а касније се утврдило да болује од ретког облика деменције.

Звезда филмова "Pulp Fiction", "Armagedon", i "Die Hard" је, како тврде многи, константно окружен породицом, супругом Емом и ћеркама, као и бившом супругом Деми Мур. Брусова супруга Ема неретко на друштвеним мрежама дели детаље о борби с којом се суочава њен славни супруг, а сада је проговорила и Вилисова бивша девојка Марија Браво.

Фото: Јутјуб принтскрин/Инстаграм принтскрин/demimoore

 

Брус и Марија су се упознали у његовом ресторану "Планета Холивуд" и били су у вези 2 године током деведесетих. Марија је сада открила медијима да је на једном хуманитарном догађају било говора и о његовом здравственом стању и да је тада разговарала са глумчевом женом.

- Он је све горе и горе. Није добро. Причала сам са његовом супругом Емом и, нажалост, то је прогресивна болест. Шаљем му пуно позитивне енергије и љубави, рекла је Марија.

БОНУС ВИДЕО: