Jedan od najboljih akcionih heroja povukao se iz sveta filma, a dijagnostikovana mu je afazija, pa demencija. NJegova bivša partnerka, Marija Bravo, otkrila je detalje o njegovom zdravstvenom stanju.

Slavnom glumcu, Brusu Vilisu prvo je dijagnostikovana afazija, bolest gubitka moći govora, a kasnije se utvrdilo da boluje od retkog oblika demencije.

Zvezda filmova "Pulp Fiction", "Armagedon", i "Die Hard" je, kako tvrde mnogi, konstantno okružen porodicom, suprugom Emom i ćerkama, kao i bivšom suprugom Demi Mur. Brusova supruga Ema neretko na društvenim mrežama deli detalje o borbi s kojom se suočava njen slavni suprug, a sada je progovorila i Vilisova bivša devojka Marija Bravo.

Foto: Jutjub printskrin/Instagram printskrin/demimoore

 

Brus i Marija su se upoznali u njegovom restoranu "Planeta Holivud" i bili su u vezi 2 godine tokom devedesetih. Marija je sada otkrila medijima da je na jednom humanitarnom događaju bilo govora i o njegovom zdravstvenom stanju i da je tada razgovarala sa glumčevom ženom.

- On je sve gore i gore. Nije dobro. Pričala sam sa njegovom suprugom Emom i, nažalost, to je progresivna bolest. Šaljem mu puno pozitivne energije i ljubavi, rekla je Marija.

BONUS VIDEO: