Своју послењу објаву на Твитеру, коју је написала пре десет дана, певачица је посветила управо свом покојном сину Шејну.

- Од онда живим као мртвац. Био је љубав мог живота, светлост моје душе. Били смо две половине једне душе. Он је био једина особа која ме безусловно волела. Изгубљена сам без њега - написала је певачица.

Шинејд је била четири пута у браку и родила је четверо деце. Првог сина, Џејка, добила је 1987. са својим првим супругом, музичким продуцентом Џоном Рејнолдсом, који је продуцирао неколико њених албума, укључујући "Universal Mother". У вези са ирским новинаром Џоном Вотерсом 1996. године је добила девојчицу којој су дали име Бриџидин Ројсин.

Своје треће дете, сина Шејна родила је 2004. године док је била у вези с музичарем Доналомом Лунијем. Сина Јешија Франсиса Нила Бонадија добила је две године касније и његов отац је Франк Бонадио. Смрт сина Шејна сасвим ју је скрхала, а њени обожаваоци недавно су се понадали како јој је боље и да се враћа музичкој каријери. 

Обожаваоцима на Фејсбуку се јавила 8. јула и са својим пратиоцима поделила је новости из свог животу рекавши им да се вратила у Лондон након '23 године одусуства' и рекла да је 'јако срећна што је код куће'. Наизглед узбуђена, испричала је како 'ускоро завршава свој албум' и планира да га изда почетком следеће године.

- Надам се турнеји у Аустралији и Новом Зеланду крајем 2024., па затим и концертима у  Европи и САД почетком 2025. године - написала је. 

БОНУС ВИДЕО: