Његову бившу суругу скоро никада нисмо имали прилику да виђамо у јавности. Милица се током брака није појављивала у медијима, а њене фотографије смо виђали само на друштвеним мрежама.

Милица је је током брака са Банетом, али и након тога водила миран и повучен живот, па се и након развода није оглашавала у медијима.

Фото: Н.Фифић

 

Певач је након развода признао да је главни разлог краха њихове љубави било то што је у једном моменту свако почео да живи свој живот.

– Једноставно смо се удаљили. Свако је живео за себе… Пре годину и по дана смо се раздвојили и живели одвојено, а недавно смо и тај папир потписали и званично се развели. Већ дуго нисмо пар. Дао сам и себи и њој времена да преболимо, да одболујемо то што нисмо успели, а у исто време и шансу да се нешто промени. Међутим, за то време смо још више схватили да нам је обома тако боље и дефинитивно се договорили да се и папиролошки разиђемо – рекао је он тада.

Неколико месеци након развода од Милице певач се огласио у медијима и признао да му прија поновни момачки живот.

– Да сам знао да ће ми бити овако, раније бих се развео. Буквално сам процветао. И не само ја, рекао бих и да је Милици свануло. Обоје смо сада срећнији и задовољнији, а наш однос је искренији и здравији – казао је он.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".