Државна секретарка у Министарству туризма и омладине, и невенчана супруга убијеног Оливера Ивановића, Милена Поповић својим фотографијама и те како привлачи велику пажњу на друштвеним мрежама.

 

 

Овај пут је објавила фотографију у купаћем костиму коју су њени пратиоци са одушевљењем прихватили. Међутим, скоро свима је промакао мали детаљ на њеној руци а то је нова тетоважа.

На фотографијама од пре неколико дана нема тетоваже на њеној подлактици па због тога закључујемо да се недавно одлучила на овај потез. Натпис "љубав" има симболику која је за сад једино позната Милени, обзиром да се на ову тему још увек није јавно изјашњавала.

- Кажу треба ми 5-7 килограма мање до идеалне тежине. А, ја здрава. Задовољна. Вољена. Срећна. Зар то није идеално? - написала је испод ове фотографије а можда је управо то и симболика нове тетоваже обзиром да је како је истакла срећна и вољена жена.

 

 

Јавности је нарочито постала интересантна након што је обелоданила да се налази у емотивној вези са оснивачом Фондације "Тијана Јурић" Игором Јурићем. Истакла да не крије везу са Јурићем, који је, подсетимо, председник Центра за несталу и злостављану децу.

БОНУС ВИДЕО: