Барбара Бобак признала је да не би волела да затрудни пре него што се уда, али и да је код ње предбрачни уговор обавезан.

Барбара је јасно ставила до знања будућем младожењи која су њена очекивања, као и да нема шансе да ће ако је ожени доћи до њене имовине:

- Верујем у предбрачни уговор, неће он мени ништа да отима. Супер је поверење у почетку, дивно, бајно и сјајно, али кад падну маске тад све крене - истакла је она.

Фото: Н. Скендерија

 

Барбара је открила и како би се носила са чињеницом да је остала трудна пре брака.

- Па искрено нисам размишљала о деци пре брака. Увек сам говорила, можда су ми моји испрали мозак, али мислим да би ми највећи пораз био да затрудним пре брака. Не зато што то осуђујем, већ зато што би у мојој глави то било велико "али". Да ли сам ја ово морала и да ли сам хтела тог човека да није трудноће, тако да пре брака не бих волела - рекла је она, па открила каква су њена очекивања од партнера:

- Па пре свега да разуме овај посао, да буде добар према мени, да ме не малтретира психо-физички, да се поштујемо, и да добијем заузврат оно што пружам - рекла је Барбара која је открила и да ли је љубоморна у вези.

Фото: Н. Скендерија

 

- Никада нисам била, то може сваки мој бивши да потврди. Умем да будем и хистерична и оваква и онаква, али љубоморна не. Ја сам јако велики "контрол фрик" и цео мој био ритам јако је утицао на мој организам, и често се дешава да устанем на леву ногу и тако проведем цео дан. Умем да нервозирам око најбитнијих ствари, или сам најдивнија на свету или сам све супротно од тога, ја сам таква - открила је она.

- Кад сам нерасположена ја пуним просторију негативном енергијом, а кад сам расположена пуним је позитивном. Ја имам неки утицај на људе, зато се и бавим овим послом, на бини мораш да задржаваш погледе на себи - истакла је певачица.

 

(Информер)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".